Lagerrensning hos Teknikproffset!

Teknikproffset bjuder in till stor lagerrensning upp till 80% rabatt på hundratals varor. Höstens alla nyheter måste få plats och därför behöver dem med andra ord sälja ut. Jag har gjort så många fynd så jag tänkte bara dela med mig av några få för att verkligen få er, mina läsare, att förstå hur fint man kan fynda till väldigt bra priser via Teknikproffset.

Det var varmt i somras

Jo, det tror jag vi märkte av allihopa. För att jag och min familj ska slippa lida av värmen inför kommande somrar så slog jag därför till på en portabel aircondition för knappa 2500 kronor, som i vanliga fall hade kostat det dubbla. Den står nu redo för att sättas igång när sommarens varma dagar rullar in, nu får den mest stå och vänta eftersom det snarare skulle behövas en portabel värmefläkt hemma….

Nu kan jag äntligen lyssna fritt

Sonen har ständig kontroll över mina hörlurar, men det behöver inte jag tänka på längre. Jag klickade samtidigt hem ett par nya hörlurar till endast 199 kronor. Därtill beställde jag även en ladd kabel som även den har en tendens att försvinna när ungarna är i närheten.

Men kanske till det bästa så slog jag även till på en el-skoter som jag så länge velat ha. Ja, du läste rätt. Jag har velat ha en sådan alla ungar åker runt på. Det är perfekt när jag tar mig till och från både träning och jobb när jag kanske gått upp lite för sent på morgonen för att komma i tid. Den är klockren och jag ångrar mig inte alls att jag äntligen fick tummen ur och gick och köpte en. Var med andra ord snabba in på Teknikproffsets lagerrensning för att se till att fynda rejält du med!